Klart judarna ska ha organ!

Alla verkar vara bestörta över den påstådda organplundringen av palestinier. Att regimer benhandlar sin egen* och andras befolkningar som resurser att nyttja är inget nytt. I Argentina kastade de ut vänsterradikaler från helikoptrar över Atlanten och adopterade bort barnen till barnlösa juntavänner, Dr Josef Mengele utvecklade vetenskapen i kvalfyllda experiment under kriget och nu verkar den israeliska militärmakten rulla på i samma spår när de skär upp buken på samma personer de skadeskjutit. En form av rationalitet som kanske inspirerats av kineserna som beskylls för att sälja vidare organen från avrättade kriminella. Ja menar, de ska ju ändå dö.

Så helt ärligt kan jag inte begripa vad det gnälls över. Om man ändå ska slå ihjäl fienden kan man ju lika gärna maximera nyttan – för är det inte just det som den neoklassiska ekonomin säger om oss människor?

* Israels behandling av judiska överlevande från förintelsen är en historia för sig. Överlevare återvänder till Tyskland (!) för att kunna leva ett dräligt liv, då de betraktas som paria i Israel och får tigga för det mest basala.

Annonser

7 svar

 1. Att en tidning sprider ryckten handlar inte om press eller yttrandefrihet. Det är bara förtal. Inget annat…
  /Backwall.tk

  • Och om ”ryktena” är sanna då?*

   När Expressen påstod att Gudrun Schyman spelade in porrfilm i Brasilien så stämde hon tidningen och vann. Så har även Hovet gjort mot tysk veckopress. Det kan också Israel göra – om de har på fötterna. Men den normala reaktionen vore ju att Israels riksåklagare startade en utredning för att se om den låg något i det istället för att yra om antisemitism (när Amnesty påstår, via rykten, att Kina använder sig av avrättades organ – är det då förtal och antihanism?).

   * Nu har jag för mig att det faktiskt är så att enligt svensk lagstiftning är det inte relevant om påståendet i ett förtal är sant eller inte! Lätt absurt.

   • Men vad är det för tidning som skriver påhittat skit!? Det är fanimej ingen journalistik, inget seriöst arbete bakom. Endast några jävla rykten från hatiska araber som vill kasta skit på judarna, och det väljer man att skriva om som om det vore bekräftat och bevisat att så är fallet. Vilken jävla skittidning. Detta är inte yttrandefrihet alls, detta är en tidning som far med osanningar och dålig journalistik.

   • Vad jag inte begriper är varför det gnälls över detta. Om man nu köttar ett gäng araber varför kan man inte fan stå för att man ”fixar” dem?

    Märkligt.

 2. nizzez: ”Endast några jävla rykten från hatiska araber som vill kasta skit på judarna”…

  Haha… Ja vi alla vet ju att Araber har mer mediamakt än judarna… *Ironi ditt jävla CP*

  • Släpper igenom allt.

   Men inget rashat, tack 🙂

 3. […] (i en gammal intervju) att man stal organ från bland annat palestinier så visar det ju att jag hade rätt och jag begriper inte den flodvåg av ilskna debattinlägg som följde på Donald Boströms artikel […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: